Waterhindernis2

ALV in het voor- en najaar
Twee maal per jaar houdt de vereniging een algemene ledenvergadering . In het najaar worden de financiële kaders voor het komende jaar besproken en in een begroting vastgelegd. In de voorjaarvergadering wordt over het afgelopen jaar verantwoording afgelegd door de activiteitencommissie, kascommissie en penningmeester en worden de activiteiten ingevuld.

Nieuwjaarborrel
Het jaar wordt begonnen met een aangeklede Nieuwjaarborrel: een uitgesproken aanleiding voor een bijeenkomst waarbij de gezelligheid voor op staat.

Mensportcafé
Enkele malen per jaar wordt op een avond een mensportcafé georganiseerd. Meestal wordt een spreker uitgenodigd om een verhaal te houden over zijn of haar specialisme verwant aan de mensport. Voeding, tuigen, training met hartslagmeters, jurybeoordeling en therapie zijn slechts een greep uit de onderwerpen die afgelopen jaren aan de orde zijn geweest. Ook voor komend jaar worden weer interessante onderwerpen aangesneden.

Clubkampioenschap
Eenmaal per jaar, meestal aan het begin of eind van de zomer wordt op De Hooghe Acker het clubkampioenschap georganiseerd. 4 tot 5 hindernissen, waaronder een kegelparcours worden tweemaal gereden. Om de niveauverschillen tussen de
recreanten en de wedstrijdrijders te compenseren wordt er gestreden met een
handicapregeling, maar een gezellige en leerzame dag voert de boventoon.

Clinic
Jaarlijks wordt er een gastinstructeur uitgenodigd om een clinic te verzorgen. Ook hier wordt getracht met een afwisselend aanbod te komen variërend van longeren, ysiotherapie in de praktijk tot dressuur- vaardigheids- of marathontraining.

BBQ met Buitenrit
De inmiddels befaamde BBQ met verse zalm i de rookoven staat jaarlijks in de zomer op het programma, al dan niet in combinatie met het clubkampioenschap of een buitenrit dat het Nationaal Park Drentsche Aa.

Comments are closed